kolinka-velmi jednoduche
kolinka s rajcatovou omackou
na pripravu potrebujeme:
(na 2 osoby)
tak zhruba pul sacku kolinek (nebo i jine testoviny)
rajsky protlak (tak 3-4 polevkove lzice)
maso dle chuti kureci nebo hovezi
1 cibule
3-4 strouzky cesneku
sul a pepr,cervena sladka paprika(muze byt i paliva)
postup na omacku:
na oleji si porahneme cibulku s cesnekem pridame lzice rajskeho protlaku a zalijeme vodou pridame koreni a maso a nechame varit dokud nam maso nezmekne.omacku podlevame s mirou at ji nemame vodouvou musi byt pekne husta tak treba kako rajska omacka.uvarime si na strane testoviny. no a kdyz je vse uvarene kolinka dame do vetsi misy pridame omacku a smichame dohromady na vrh pridame maso.je to mnamka a je to zde velmi popularni vari to tu kazda domacnost a pomerne casto. je vyborne k ochuceni si upect zelenou papriku a prikusovat behem papani tak dobrou chut vam prejiKomentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář